041 301 112
 
 
 

Zaščitne omarice

Zaščitne omarice oziroma kovčki za gasilne aparate so namenjeni zaščiti gasilnih aparatov pred vremenskimi vplivi, mehanskimi poškodbami in ostalimi negativnimi dejavniki. Uporaba zaščitne omarice poveča življenjsko dobo gasilnega aparata in zmanjša strošek vzdrževanja gasilnih aparatov, ki so nameščeni na prostem, tovornih vozilih ali gradbenih strojih.

Glede na namen uporabe so zaščitne omarice za gasilne aparate lahko izdelane iz PVC, pločevine, pleksija ali polipropilena. Pri izbiri ustrezne zaščite gasilnega aparate je potrebno upoštevati:

  • mesto namestitve (ali gre za poslovni objekt ali namestitev na prosto);
  • potencialne nevarnosti, ki jim bo gasilni aparat izpostavljen (največjim nevarnostim so izpostavljeni gasilni aparati na tovornih vozilih ter gradbenih strojih);
  • velikost in vrsta gasilnega aparata (gasilni aparati so si po velikosti in teži različni);
  • kvaliteto zaščitnih omaric (kvaliteta se največkrat izraža skozi pridobljene certifikate in tehnična soglasja zaščitnih omaric za gasilne aparate).
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.