041 301 112
 
 
 

Projektiranje in svetovanje

Projektiranje in svetovanje

Zadovoljstvo naših strank je za nas ključnega pomena, zato kot specialisti na področju požarne varnosti strankam ponujamo celovite rešitve tudi na področju projektiranja požarne varnosti kot izvedbe. S tem omogočimo naročniku »pod eno streho« celotni asortima požarne varnosti od ideje do izvedbe. Rezultat tega je popolni nadzor ter kvalitetna izvedba in prevzem odgovornosti za izvedena dela.

Študija požarne varnosti

Študija požarne varnosti je dokument, ki je sestavni del dokumentacije za projekt pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD). S študijo o požarni varnosti se dokazuje izpolnjevanje bistvenih zahtev varnosti pred požarom. Študija požarne varnosti je zahtevana ter njena vsebina predpisana s Pravilnikom o zasnovi in študiji požarne varnosti. Študija požarne varnosti se izdela za požarno zahtevne objekte.

Zasnova požarne varnosti

Zasnova požarne varnosti se izdela za požarno manj zahtevne objekte. Obvezna je v primeru gradnje novega požarno manj zahtevnega objekta in pri dozidavi, nadzidavi ali rekonstrukciji obstoječega objekta, ki bo po dozidavi, nadzidavi oziroma rekonstrukciji, spadal med požarno manj zahtevne objekte.

Svetovanje na področju požarne varnosti

Zavedamo se, da je nenehno spremljanje zakonodaje in predpisov na področju požarne varnosti za naročnike in zavezance zahtevna in časovno jemajoča odgovornost.

Našim naročnikom svetujemo pri izvedbi preventivnih in aktivnih ukrepov zagotavljanja zakonskih zahtev požarne varnosti kot tudi pri racionalizaciji stroškov poslovanja s poudarkom na ohranjanju enake in višje požarne varnosti.

Ste vedeli, da lahko z izvedbo določenih ukrepov požarne varnosti zmanjšate strošek omrežnine pri vašem dobavitelju komunalnih storitev v kolikor imate vgrajeno notranje hidrantno omrežje? Ste vedeli, da lahko ob upoštevanju pravilne gasilne učinkovitosti gasilnih aparatov zmanjšate njihovo število in posledično s tem strošek vzdrževanja in menjavanja gasilnih aparatov?

Za vas pripravimo celovito ponudbo požarne varnosti!

Pokličite nas na telefonsko številko 041 301 112 ali pošljite e-mail na naslov info@alvidis.si.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.