041 301 112
 
 
 

Nekaj o nas

Poslovni odnos, ki temelji na zadovoljstvu, zaupanju, kvaliteti storitev ter izdelkov in zanesljivosti je ključnega pomena za poslovanje družbe Alvidis d.o.o. Te vrednote uspešno vpeljujemo v poslovni proces, ki ga ponujamo. Zadovoljstvo naših strank je za nas ključnega pomena. Zato velik poudarek dajemo tudi odgovornosti do ljudi in okolja v katerem živimo in poslujemo.

Zaupanje do dobaviteljev dokazujemo z rednimi plačili, jasno določenimi pogoji poslovanja in z razumevanjem. Zaupanje kupcev nam uspeva dosegati s kratkimi dobavnimi roki, fleksibilnimi načini plačila in strokovnim svetovanjem, ki ga ponujamo kupcem.

Mlad in strokoven kader družbe Alvidis d.o.o. omogoča, hitro prilagajanje željam in zahtevam strank.

Skrb za okolje se odraža skozi posloven proces družbe Alvidis. Preprosti in učinkoviti ukrepi skrbi za okolje se začnejo z majhnimi koraki. Obojestransko tiskanje dokumentov, izdajanje dokumentov v elektronski obliki, ponovna uporaba materialov, ki jih uporabimo predvsem za pakiranje izdelkov ter izbira poslovnih partnerjev ki imajo skrb do okolja vpeljan v proces poslovanja so majhni a ključni koraki proti cilju varovanja in skrbi za okolje.

Vizija družbe Alvidis d.o.o. je kontinuirano rasti ter s svojimi blagovnimi znamkami, storitvami in izdelki, v slovenskemu in mednarodnemu poslovnemu okolju ostati prepoznavna blagovna znamka. Kakovostni izdelki in storitve, ki jih ponujamo bodo to vizijo le pospešili.

Družba Alvidis d.o.o. je specializirano storitveno in trgovsko podjetje na področju požarne varnosti. Izdelke, ki jih ponujamo tržišču ponujamo preko spletnih trgovin. Ta način poslovanja omogoča nizke stroške poslovanja, izredno fleksibilnost kar doprinese k nižji končni ceni izdelkov kot jih ponujajo konkurenti.

Kvaliteto izdelkov dokazujemo z ustreznostjo strogim in zahtevnim evropskim standardom ter certifikatom. Mednarodne reference, ki jih naši izdelki dosegajo na mednarodnemu tržišču kvaliteto le dodatno potrjujejo.

Naš prodajni program obsega:
  • Gasilske armature in opremo največjega francoskega proizvajalca POK;
  • Ognjevarna platna, preproge, pregrade za zaščito pri varjenju nizozemskega proizvajalca CEPRO;
  • Gasilske cevi proizvajalca IV-ER-KONTEX s tradicijo že od leta 1941;
  • Gasilne aparate PASTOR, TOTAL, FIPIS, BIOVERSAL;
  • Detektorje plinov, dima in ogljikovega monoksida;
  • Razno gasilsko orodje slovenskih proizvajalcev.
Vrhunske, kvalitetne in zanesljive storitve, ki jih ponujamo so:
  • Izvajanje zakonsko predpisanih usposabljanj iz požarnega varstva;
  • Izdelava z zakonodajo predpisanih dokumentov požarne varnosti (požarni red, načrt evakuacije, požarni načrt, ocena požarne ogroženosti);
  • Vzdrževanje, servisiranje in pregledovanje gasilnih aparatov ter hidrantov;
  • Svetovanje pri izbiri ustreznih ukrepov varstva pred požarom.

Naše blagovne znamke

Podatki o podjetju

Naziv podjetja: Alvidis d.o.o., Družba za trgovino, distribucijo in svetovanje

Naslov podjetja: Omersova ulica 46, 1000 Ljubljana

Davčna številka: SI80726437

Matična številka: 3741133000

TRR: SI56 0510 0801 3036 307 odprt pri ABANKA Vipa d.d.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.