041 301 112
 
 
 

Negorljiva platna Cepro

Leteče iskre, ki se pojavljajo ob varjenju in brušenju predstavljajo visok rizik varnosti tako delavca kot delovnega mesta. Poleg tega, da leteče iskre povzročajo poškodbo delavca lahko povzročijo tudi požar. Veljavna zakonodaja ter varnostni standardi govorijo o tem, da je potrebno mesta, kjer se vari ali nastajajo iskre ustrezno zavarovati.

Varilska zaščitna odeja oziroma ognjevarno platno je najcenejši ter najučinkovitejši preventivni ukrep varstva pred požarom pri t.i. vročih delih.

Ognjevarna oziroma negorljiva platna Cepro izpolnjujejo visoke zahteve francoskega standard M-O. Izdelana so iz steklenih ali silicijevih vlaken, kar omogča izredno kvalitetno zaščito pred letečimi iskrami. Temperaturna odpornost ognjevarnih platen Cepro je od 550 °C do 1200 °C. Ognjevarna platna so dobavljiva v različnih velikostih in debelinah.

 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.