041 301 112
 
 
 

Hidrantne omarice

Družba Alvidis d.o.o. ponuja vse vrste hidrantnih in drugih specialnih omaric. Na voljo so standardne hidrantne omarice klasičnih zidnih hidrantov (vgradne ali nadometne) s tlačno gasilsko trevira cevjo D52 dolžine 15 metrov, hidrantne omarice za nadzemne ali podzemne hidrante z vso pripadajočo opremo (tlačne gasilske trevira cevi D52 dolžine 15 metrov, ročniki na zasun, hidrantnimi nastavki in hidrantnimi ključi). Ponujamo tudi specialne hidrantne omarice za uporabo pene ter vseh potrebnih pripomočkov (mešalec penila, ročnik za peno,...). V prodajnem programu so tudi hidrantni priključki za gasilce za uporabo v suhih hidrantnih omrežjih oziroma razvodih.

Direktno sodelovanje s proizvajalcem nam omogoča izredno prilagodljivost željam strank glede na njihove potrebe in želje.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.