041 301 112
 
 
 

Gasilska oprema

Družba Alvidis d.o.o. zastopa in prodaja gasilsko opremo kvalitetnih in zanesljivih evropskih in svetovnih proizvajalcev. To dokazujejo njihove dolgoletne izkušnje, izdelki ustrezajo evropskim standardom, izdelki so certificirani iz strani več nadzornih institucij ter veliko število zadovoljnih uporabnikov. Družba Alvidis d.o.o. zastopa proizvajalce opreme namenjene gasilskim, policijsko varnostnim službam, namenjene za zaščito vašega doma, podjetja in dejavnosti.

 
 • Armature POK

  Gasilske armature POK se izdelujejo v 4 proizvodnih halah na površini 7000 m2 ter na 30 visokotehnoloških strojih, ki se konstantno zamenjujejo z novejšimi, boljšimi. Kvalitetno izdelavo potrjujejo skladnosti izdelkov vsem zahtevnejšim evropskim standardom (EN, DIN, NFPA) ter pridobitev lokalnih certifikatov. Izdelki so prejeli certifikate Rusije, Poljske, Češke, Španije,... Visokotehnološka in napredna izdelava armatur POK je razlog, da izdelke uporabljajo Francoska, Španska, Italijanska vojska ter zveza NATO na svojih objektih in bazah.

  Več »
   
 • Ročniki POK

  Ročniki so izdelani iz visoko kvalitetnega aluminijastega ohišja, kar jih naredi izjemno lahke. Povečano odpornost na mehanske in kemične poškodbe se dosega z 50µ eloksiranjem s teflonom. Ročniki imajo zaščito glave proti udarcem s kvalitetno izdelano poliuretansko gumo. Ergonomsko oblikovanj ročaj omogoča enostavno in udobno rokovanje z ročnikom. Vse zaponke in vijaki so iz nerjavečega jekla.Turbo ročniki POK imajo na dotik jasen indikator za tip curka v skladu s standardom EN 659.
  Več »
   
 • Vodni monitorji POK

  Vodne monitorje POK odlikuje visoka tehnologija in tehnološki napredek. Visok tehnološki razvoj izdelkov se kaže tudi v možnostih upravljanja stabilnih in mobilnih monitorjev. Poleg ročnega, popolnoma mehanskega upravljanja, proizvajalec POK ponuja tudi motorizirano oziroma daljinsko upravljanje z vodnimi monitorji preko konzol, računalnika ali zaslona na dotik. Pretoki vodnih monitorjev so odvisni od namena in izvedbe. Pretoki vodnih monitorjev za najvišjo stopnjo zaščite dosegajo tudi 15000 l/min.
  Več »
   
 • Gasilske cevi

  Gasilske cevi Kontex imajo tradicijo od 1947. Z zagotovostjo lahko rečemo, da so bile cevi Kontex v uporabi v vsakem prostovoljnem gasilskem društvu ali poklicni enoti v Sloveniji. Marsikje so v uporabi še danes. Gasilske cevi so narejene v skladu z DIN in EN standardi za tovrstne izdelke. Gasilske cevi DOBRA in KORANA odlikuje visoka kvaliteta, zanesljivost ter dovršenost. Primerne so za profesionalno uporabo v gasilstvu, gradbeništvu ali za hidrantne omare.
  Več »
   
 • Orodje za tehnično reševanje PARATECH

  Podjetje PARATECH je ameriško podjetje s tradicijo izdelovanja kvalitetne gasilske opreme za tehnično reševanje in nasilni vstop. Inovativnost, kvaliteta, enostavnost uporabe ter zanesljivost izdelkov PARATECH se odraža v širokem spektru uporabe različnih segmentov ter končnih uporabnikov.

  Oprema za tehnično reševanje PARATECH predstavlja standard v opremljenosti gasilskih vozil po svetu ter enot in agencij, ki posredujejo v primeru velikih naravnih katastrof kot so potresi, poplave, porušitve objektov,...

  Več »
   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.